Nestor treedt in dienst bij Spring Real Estate

0

Spring Real Estate heeft haar organisatie versterkt met de aanstelling van Nestor Plysyuk. Nestor is vast in dienst getreden als C# Developer in het Technologies Team. Hij houdt zich dagelijks bezig met het bouwen van diverse vastgoed gerelateerde web applicaties.

Nestor heeft zijn Bachelor Computer Engineering behaald aan de Universiteit van Alicante. Vervolgens heeft hij voor een periode van 11 maanden gewerkt bij IRECKONU waar hij een software heeft gebouwd die werkt als middleware tussen alle systemen voor hotels.

Sinds 1 maart 2021 is Nestor werkzaam bij Spring Real Estate als C# Developer in het Technologies Team. Hij houdt zich dagelijks bezig met het bouwen van diverse vastgoed gerelateerde web applicaties.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?