Markus Schwarting nieuwe Head of Leasing Klépierre

0

Markus Schwarting (32) is op 1 maart 2021 begonnen als Head of Leasing bij Klépierre. In deze rol zal hij verantwoordelijk zijn voor zowel de Duitse en Nederlandse markt en zal hij deel uitmaken van de nationale managementteams. Markus zal verantwoordelijkheid zijn voor de ontwikkeling- en uitvoering van de leasestrategie voor beide portefeuilles. De Nederlandse portefeuille bestaat uit Hoog Catharijne, Alexandrium Shopping Center, de Markthal, Villa ArenA en ‘t Circus in Almere. In Duitsland behoort onder andere Centrum Galerie Dresden tot de portefeuille.

Schwarting heeft de afgelopen zes jaar in verschillende functies gewerkt bij ECE Marketplaces GmbH & Co.KG, waarbij hij het meest recent deel uitmaakte van het International Key Account Leasing-team.

Markus Schwarting: “Ik kijk uit naar deze internationale taak en de daaruit voortvloeiende synergiën voor beide landen”.

Over Klépierre
Klépierre is Europees leider in winkelcentra, die expertise in ontwikkeling, vastgoed en vermogensbeheer combineert. De portefeuille van Klépierre bestaat uit grote winkelcentra in 12 landen op het Europese vasteland, met een totale waarde van € 21,9 miljard (peildatum 31 december 2020). Samen ontvangen deze winkelcentra 1,1 miljard bezoekers per jaar. De Nederlandse portefeuille bestaat uit Hoog Catharijne, Alexandrium Shopping Center, de Markthal, Villa ArenA en ‘t Circus in Almere Centrum.

Klépierre is een Franse organisatie met een beursnotering aan Euronext Parijs en is opgenomen in de indexen CAC Next 20, EPRA Euro Zone en GPR 250. De organisatie is ook opgenomen in verschillende ethische indexen, waaronder de Dow Jones Sustainability Indices (DJSI World & Europe), de FTSE4Good Index en STOXX Global ESG Leaders, Euronext Vigeo France 20 and World 120. Deze noteringen onderstrepen de inzet van Klépierre voor een proactief duurzaamheidsbeleid en haar sterke positie in de strijd tegen klimaatverandering. Meer informatie vindt u in de newsroom op www.klepierre.com.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?