Savills maakt promoties 2021 bekend

0

Clive Pritchard, Head of Country bij Savills in Nederland, zegt: “Als ik terugblik op het afgelopen jaar ben ik enorm trots. Trots op de flexibiliteit van de onze teams en trots dat Savills heeft bewezen een veerkrachtige vastgoedonderneming te zijn. Het Savills-DNA heeft ervoor gezorgd dat onze mensen verbonden bleven met elkaar. Ons personeelsbestand is stabiel gebleven en we hebben, ook in deze tijden, collega’s zichzelf zien overtreffen zowel op professioneel- als persoonlijk vlak. Ik ben enorm trots op hen die ondanks het intense jaar effectief leiderschap hebben getoond en onze missie ‘Property starts with people’ zijn blijven uitdragen; ik ben dan ook zeer verheugd om de promoties van 2021 bekend te maken.”

Naar Director
– Jordy Kleemans (Research & Consultancy)
– Niek Poppelaars (Logistics & Industrial)
– Wouter Sjerps (Property Management)
– Werner Zwaan (Property Management)

Naar Associate Director
– Thom Kepel (Property Management)

Naar Associate
– Corné Valk (Investment)
– Daisy Carati (Valuation)

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?