NEST Utrecht verhuurt kantoorruimte aan de Ringwade 33 in Nieuwegein

0

Spring Real Estate heeft NEST Utrecht geadviseerd bij de verhuur van kantoorruimte aan een organisatie die zich richt op het digitaliseren van onderwijs. De nieuwe huurder gaat zich per 1 maart 2021 in de kantoorruimte vestigen.

De kantoorruimten op de Ringwade zijn centraal gelegen op een zichtlocatie aan de A12, en uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Recentelijk is het gebouw hoogwaardig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Naast kantoren zijn hier onder andere vergaderzalen, informele zitplekken en een bedrijfsrestaurant gerealiseerd. Daarnaast beschikt het gebouw over een ruim eigen parkeerterrein.

Spring Real Estate heeft NEST Utrecht geadviseerd bij de verhuur van deze locatie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?