STACH opent haar deuren in de Eurotoren in Almere

0

Spring Property Management heeft in een samenwerking met STACH een koffiebar geopend in de Eurotoren aan de Landdrostdreef 124 in Almere. Het betreft een tijdelijke pop-up koffie to go bar, totdat de entree is uitgebouwd en geoptimaliseerd.

STACH heeft een koffie concept met heerlijke koffie, gezonde snacks en sandwiches van hoge kwaliteit. Dit biedt huurders van de kantoorgebouwen de gelegenheid om tijdens de pauze een lekkere kop koffie te halen of een gezonde lunch. De gerechten kan je zo uit het schap meenemen of ter plekke eten aan een van de zitgelegenheden.

Het kantoorgebouw in Almere maakt onderdeel uit van de Nederlandse portefeuille van Union Street, die met name op stationslocaties in grote steden zijn gelegen. Union Street heeft het beheer van al haar gebouwen ondergebracht bij Spring Property Management. De komende tijd worden diverse STACH koffie concepten geopend in verschillende kantoorgebouwen van Union Street.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?