Heembouw levert bedrijfspand op aan Transport van Overveld

0

Dinsdag 23 februari j.l. leverde Heembouw het nieuwe bedrijfspand van Transport van Overveld in Etten-Leur op. Heembouw Architecten heeft het ontwerp gemaakt van dit moderne pand op bedrijventerrein Vosdonk, dat ligt direct tegen de huidige locatie aanligt. De overdracht vond in klein comité plaats. Van te voren hadden alle betrokkenen van zowel Heembouw en Heembouw Architecten een korte videoboodschap opgenomen met felicitaties voor de familie van Overveld. Dit gebaar werd erg gewaardeerd.

Opslag wijn en olijfolie
Transport van Overveld is een familiebedrijf, opgericht in juli 1988 en is gespecialiseerd in transport naar Zuid-Europese bestemmingen. In juni 2020 is gestart met de bouw van het nieuwe bedrijfspand, dat bestaat uit een bedrijfshal van ca. 5.300 m², 900 m² kantoor en 130 m² mezzanine. De hal zal voornamelijk gebruikt worden om goederen als wijn en olijfolie (tijdelijk) op te slaan. In 9 maanden is dit gehele project gerealiseerd.

Ontwerp dat naadloos aansluit
In het ontwerp van Heembouw Architecten is rekening gehouden met de huidige bouw, waar het nieuwe gedeelte nu naadloos bij aansluit. Zo wordt de nieuwe hoofdentree geaccentueerd door het witte kader en de grote glaspartij. Samen met een brede trap zorgt dit voor een duidelijke en uitnodigende hoofdentree. Daarnaast komen de kleuren van Transport van Overveld terug in de materialen die gebruikt zijn voor de gevel. Zo oogt het als één geheel.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?