Resido Vastgoed B.V. koopt kantoorgebouw “Letters” in Zwolle

0

Resido Vastgoed B.V. uit Zwolle heeft het kantoorgebouw “Letters” aan de Aagje Dekenstraat 51-53 in Zwolle gekocht van Merin Properties BV. Het multi tenant kantoorgebouw “Letters” bevat 2.667 m² verhuurbaar oppervlakte.

Paul Bredewout, eigenaar van Resido Vastgoed BV uit Zwolle: “Het multi tenant kantoorgebouw “Letters” is gelegen op een goede en strategische locatie tegenover de Isala klinieken in de jaren 30 wijk de Wipstrik, met huurders van naam zoals Rodenburg bedrijfsmakelaardij, Sunweb, App Bakkers & The Post contentmarketing. We zien potentie en wel degelijk ook een uitdaging voor de toekomst om op zoek te gaan naar het juiste duurzame invulling van deze plek. We stappen er met enthousiasme, veel creativiteit en in overleg met alle betrokkenen zoals de gemeente Zwolle in. Daar zit onze toegevoegde waarde”.

Bij de aankoop liet Resido Vastgoed BV. zich commercieel bijstaan door KroeseTempert bedrijfsmakelaardij en juridisch door Nysingh advocaten & notarissen. Merin Property BV werd commercieel bijgestaan door JLL en juridisch door Loyens en Loeff.

Over Resido Vastgoed BV.
Resido Vastgoed BV is een lokale plan ontwikkelaar welke voor eigen rekening en risico projecten ontwikkeld. Met een focus op herontwikkeling in de bestaande bebouwing willen we waarde toevoegen aan gebouwen en daarmee haar omgeving. Zodoende blijven wijken vitaal en transformeren deze naar een duurzame omgeving.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?