Union Street verkoopt kantoorgebouw aan de Baron de Coubertinlaan 31-39 in Zoetermeer

0

Spring Real Estate heeft Union Street geadviseerd bij de verkoop van 3.327 m² kantoorruimte aan een particuliere belegger. Het kantoorgebouw Lausanne is gelegen aan de Baron de Coubertinlaan 31-39 in Zoetermeer.

Het kantoorgebouw heeft een totale oppervlakte van 3.327 m², verdeeld over vijf verdiepingen. Daarnaast zijn er 92 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Het object is centraal gelegen in kantorenpark Rokkeveen. De aanwezigheid van een NH hotel, winkelcentrum Rokkeveen en station Zoetermeer maakt het tot een gewilde kantoorlocatie.

Union Street is opgericht in 2014 en investeert wereldwijd met circa 5 miljard aan beheerd vermogen. Union Street investeert primair in opportunistische of distressed bedrijfsobligaties, vastgoed, special situations credit en andere delen van de kredietmarkt. Union Street heeft een lange en succesvolle investeringsgeschiedenis in opportunistisch onroerend goed in vastgoedmarkten die aan hun kernprincipes voldoen. Daarin onderhoudt Monarch substantiële relaties met lokale partners en adviseurs die in staat zijn om waarde toe te voegen aan hun portefeuille.

Koper werd begeleid door WMK Vastgoed B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?