DL Logistics verkoopt twee distributiecentra in Bleiswijk en Vlaardingen aan HighBrook Investors

0

Dammes Laban OG Beheer B.V. en Dammes Laban Klappolder B.V. hebben in een gezamenlijke verkoop twee distributiecentra in Bleiswijk en Vlaardingen van in totaal 20.642 m² verkocht aan HighBrook Investors door middel van een sale-and-lease-back transactie ten behoeve van de CityLink portefeuille. Beide locaties worden langjarig terug gehuurd door respectievelijk DL Freight Management Rotterdam (Vlaardingen) en DL Fresh Logistics (Bleiswijk), beide onderdeel van de DL Logistics Group.

Het distributiecentrum aan de Klappolder 191-193 in Bleiswijk van in totaal 10.848 m² bestaat uit 9.549 m² geconditioneerde opslagruimte voor het verpakken en opslaan van groente en fruit en 1.299 m² kantoorruimte.

Het cross-dock gebouw aan de Trawlerweg 22 in Vlaardingen van in totaal 9.794 m² bestaat uit 8.620 m² ruimte ten behoeve van op- en overslag activiteiten en 1.174 m² kantoorruimte.

Verkoper DL Logistics werd in deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield. Koper HighBrook Investors werd commercieel geadviseerd door Proptimize en BRiQ Real Estate, milieukundig door Hofstede cs, technisch door Savills en juridisch door Loyens & Loeff.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?