BRiQ real estate start investment services

0

BRiQ real estate is een initiatief gestart om vermogende partijen te begeleiden bij het opbouwen van een eigen vastgoedportefeuille. Dit wordt gedaan op basis van verzoeken vanuit de markt om maatwerk te leveren. In vijf heldere stappen worden partijen begeleid naar een eigen portefeuille, deze bestaan uit: strategie bepaling, vastgoed selectie, aankoop van het vastgoed, vastgoed optimalisatie en ten slotte de verkoop.

Diederik de Geus van BRiQ zegt daarover: ‘Het blijkt dat vermogende families, lang niet altijd willen instappen in vastgoed-CV’s, maar voor een goede spreiding van het totale vermogen ook een deel in direct vastgoed alloceren. Onze toegang tot de vastgoedmarkt zetten we daarvoor in’. De beleggers worden in alle stappen bijgestaan door professionals. BRiQ investment services richt zich op personen en families met een eigen inbreng van € 1 tot 25 miljoen.

De eerste mandaten zijn vastgelegd. BRiQ is gestart met het benaderen van de markt voor interessante vastgoedproposities.

BRiQ real estate is een gerenommeerd vastgoedadviseur met 22 vastgoed professionals die werken vanuit de vestigingen in Rotterdam en Den Haag. De huidige diensten bestaan uit: agency, taxaties, capital markets, asset & property management.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?