Mantel opent superstore in Rotterdam

0

Mantel Rotterdam B.V. heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van ruim 5.600 m² winkelruimte verdeeld over begane grond en 1e verdieping van de Stadionweg 33d te Rotterdam.

Over Mantel
Na Arnhem, Den Bosch en Utrecht opent Fietsenwinkel Mantel deze zomer ook een Superstore in Rotterdam. Mantel is één van de populairste fietsenwinkels van Nederland. Door de groeiende vraag naar fietsen is een 5.600 m² grote fietsenwinkel in Rotterdam daarom een logische keuze.

Mantel werkt hard aan de ambitie om de beste en meest populaire fietsenwinkel van Nederland te worden. Met een nieuwe Superstore in de Randstad is het succesvolle concept van een goede webshop, Superstores en lokale servicepunten nóg bereikbaarder voor miljoenen Nederlandse fietsers. Of je nou op zoek bent naar een e-bike, racefiets of mountainbike, bij Mantel slaag je in één keer.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad op namens Mantel Rotterdam B.V. Verhuurder is Vervat Vastgoed Stadionweg B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?