Linde Gas Benelux huurt kantoorruimte aan de Havenstraat 23 te Schiedam

0

Jumbo en Linde Gas Benelux B.V. hebben onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 927 m² kantoorruimte op de vijfde verdieping aan de Havenstraat 23 te Schiedam. Linde heeft daarmee de volgende stap gezet naar een duurzamere, efficiëntere kantooroplossing. De huidige kantoorruimte van Linde aan de Havenstraat 1 te Schiedam zal binnenkort verkocht worden.

Linde Gas in de Benelux richt zich, als onderdeel van wereldmarktleider Linde plc, op de productie en verkoop van technische, medische en speciale gassen en gasmengsels, en op de marketing en distributie van gasgerelateerde apparatuur, systemen en diensten. Linde Engineering legt zich eveneens toe op de ontwikkeling en bouw van turnkey industriële plants. Linde gassen vinden toepassing in vrijwel alle sectoren van de samenleving: in de chemische, metaal- en voedingsmiddelenindustrie, in onderwijs en wetenschap, maar ook in ziekenhuizen, andere zorginstellingen en bij patiënten thuis.

De Havenstraat 23 te Schiedam is medio 2013 opgeleverd aan de huidige gebruiker Jumbo, specialist in zwaar zeetransport en offshore installaties, en bevindt zich op de landtong tussen Spuihaven en Willemshaven. Het hoogwaardige kantoorgebouw ligt op een prominente plek aan de Maas.

Linde werd bij de aanhuur door JLL geadviseerd en Tétris Design & Build draagt zorg voor de inrichting van het gehuurde. CBRE trad op namens Jumbo.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?