KATE Innovations koopt LegalThings van FIRM24

0

KATE Innovations, softwareontwikkelaar voor digitale vastgoedprocessen, neemt LegalThings over van Firm24. LegalThings biedt vastgoedbedrijven oplossingen voor het digitaliseren van de gehele (huur)contractencyclus. Samen met aandeelhouder BORON, het investeringsbedrijf van de familie J.A. Fentener van Vlissingen, investeert KATE hiermee actief in het realiseren van haar ambities binnen de vastgoedsector.

Marktleider in vastgoedtechnologie
KATE vormt de schakel tussen adviseurs, banken en eigenaren van onroerend goed en organiseert het hele waarderingsproces van A tot Z. De overname van LegalThings sluit naadloos aan op de strategie en ambities van de KATE. “Met LegalThings breiden we niet alleen onze services uit, maar versterken we ook onze positie als marktleider in de vastgoedtechnologie. De software van LegalThings wordt geïntegreerd in ons bestaande platform. Hiermee krijgen eigenaren direct inzicht in de huurcontracten in een dashboard ”, aldus Erik Schlooz, CEO KATE.

Groei en continuïteit
Vastgoedbedrijven zoals Merin, Stena en M7 Real Estate maken reeds gebruik van de LegalThings software. Rick Schmitz, medeoprichter van Firm24, is blij met de overname: “Voor de overname van LegalThings zochten we naar een partij die de technologie kan uitbouwen en de continuïteit ervan kan waarborgen. Die partij hebben we gevonden in KATE. We zijn ervan overtuigd dat zij onze bestaande klanten met open armen zullen ontvangen, voor een optimale opvolging zorgen en blijven inzetten op de verdere ontwikkeling van het platform. Firm24 kan zich daardoor met een gerust hart richten op uitbreiding naar andere rechtsgebieden in de legaltech-ruimte.”

Bron.

Share.

Comments are closed.