Indoor padelcentrum La Playa huurt bedrijfshal van 3.750 m² op Go Planet Parc in Enschede

0

La Playa Indoor Sports & Event center is voor de komende tien jaar de nieuwe huurder van de evenementenhal op Colosseum 70 in Enschede. Per 1 april 2021 tekent het bedrijf een langjarige huurovereenkomst voor de bedrijfshal met een oppervlakte van circa 3.750 m².

De grote evenementenhal op het Go Planet Parc is regionaal bekend door diverse events die er hebben plaats gevonden. La Playa heeft al een gethematiseerde sport- en evenementenlocatie in Rijswijk en start nu ook een indoor padel center met horecagelegenheid in de bedrijfshal op het Go Planet Parc.

Padel is één van de snelst groeiende sporten van Nederland. Inmiddels beoefenen 10 miljoen spelers in 50 landen deze sport.

De keuze van La Playa viel op Enschede, omdat er in Twente nog geen indoor padel centrum is én het Go Planet Parc een gunstige ligging heeft t.o.v. de uitvalswegen. Zodra de hal is verbouwd tot een modern padel centrum, verwelkomt La Playa jou graag het einde van het tweede kwartaal 2021 in het nieuwe padel center!

Boers & Lem bedrijfsmakelaar Enschede heeft de verhuurder begeleid bij deze transactie. Spring Real Estate adviseerde La Playa bij de aanhuur van dit object.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?