LexQuire Tax & Law huurt kantoorpand op Maastricht-Airport

0

Boek & Offermans Makelaars heeft de verhuur tot stand gebracht van het hoogwaardig afgewerkte kantoorpand gelegen aan Amerikalaan 1 te Maastricht-Airport.

Binnenkort wordt het gebouw, met een totale oppervlakte bijna 750 m² en een ruim aantal parkeerplaatsen op eigen terrein, in gebruik genomen door LexQuire Tax & Law.

LexQuire is een fullservice juridisch dienstverlener met onder andere advocaten, Rechsanwälte, belastingadviseurs en notarissen. Door de nabijheid van Duitsland en België hebben de professionals van LexQuire uitgebreide kennis van het internationaal privaatrecht en het recht aan weerszijden van de grens.

Het bedrijventerrein Technoport Europe is centraal gelegen in het hart van de Euregio, direct naast vliegveld Maastricht-Aachen Airport, en met een zeer goede bereikbaarheid dankzij een directe aansluiting op de snelweg A2/E25.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?