Visma Verzuim huurt 926 m² kantoorruimte in Hengelo

0

Spring Real Estate heeft Visma Verzuim geholpen bij de aanhuur van totaal circa 926 m2 kantoorruimte. Het kantoorgebouw Levelsplein is gelegen aan de Demmersweg 47 in Hengelo. De nieuwe huurder, Visma Verzuim, zal zich per 1 juni 2021 op de 2e en 3e verdieping van het kantoorgebouw vestigen.

Het kantoorgebouw bevindt zich op Businesspark Westermaat met uitstekende bereikbaarheid vanaf de A1. Het pand zal turnkey worden opgeleverd. Verder krijgt huurder de beschikbaarheid over 30 parkeerplaatsen.

Visma is een toonaangevend Europees cloud softwarebedrijf dat mensen en organisaties helpt om elke dag te verbeteren. Visma Verzuim is hier een onderdeel van. Met een online applicatie maken zij het mogelijk om eenvoudig verzuim in organisaties te managen.

Spring Real Estate heeft Visma Verzuim geadviseerd bij de aanhuur van deze locatie. De eigenaar van het kantoorgebouw is bijgestaan door JB Vastgoed Advies.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?