Certitudo Capital opent vestiging in Amsterdam

0

Certitudo Capital heeft per begin februari een vestiging geopend aan de Paasheuvelweg 3 te Amsterdam.

Het object aan de Paasheuvelweg 3, tevens in eigendom van Certitudo Capital, bevindt zich in Amsterdam-Zuidoost, een gebied dat momenteel getransformeerd wordt van kantorengebied tot levendige en moderne stadswijk waar wordt gewoond, gewerkt en gerecreëerd. Certitudo Capital realiseert hier de aankomende jaren circa 1.500 woningen en ruim 30.000 m2 kantoor. Het hoofdkantoor van Certitudo Capital bevindt zich op PENTAPARC in ’s-Hertogenbosch.

Tessa Kuiten, Managing Director Certitudo Capital: “Momenteel werken we aan diverse grootschalige gebiedsontwikkelingen, onder andere in Amstel III in Amsterdam. De nieuwe vestiging biedt mogelijkheden om elkaar te ontmoeten nabij de ontwikkelingen en aanstaande bouwactiviteiten.”

Het kantoorgebouw in Amsterdam is recentelijk gerenoveerd en verduurzaamd en draagt energielabel A. Het heeft een representatieve uitstraling met een opvallende eigen identiteit en is gesitueerd op een zeer goede zichtlocatie. Onder andere Sportfondsen Nederland bevindt zich onder de medehuurders.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?