Piet Hein Erdman wordt Head of Development & Construction bij GREEN

0

Piet Hein Erdman (46) wordt per 1 maart 2021 Head of Development & Construction bij GREEN Real Estate. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de ontwikkelingsportefeuille van GREEN die momenteel een omvang heeft van circa 30 ontwikkelingen. Piet Hein gaat ook deel uitmaken van het Management Team van het bedrijf samen met Richard Dallinga (CEO), Richard Braun (CFO), Juul Derks (Head of Investments), Koen Gerrits (Head of Asset Management) en Steven van Ginkel (Manager Finance & Control).

Piet Hein is afkomstig van abcnova waar hij Business Unit Manager commercieel vastgoed was. Hij richtte zich daar met zijn team op aan- en verkoopadvies en ontwikkel, project en bouwmanagement in de sectoren kantoren, retail, woningen en hotels. Hij heeft veel ervaring opgedaan als ontwikkelaar in uiteenlopende, vaak complexe, multifunctionele projecten voor abcnova en vorige werkgevers waaronder ASR Vastgoedontwikkeling en ING RED. Bij ASR was hij verantwoordelijk voor de multifunctionele ontwikkeling Leidsche Rijn Centrum. Ook werkte hij 5 jaar voor JLL waar hij Head of Property & Asset management was en leidinggaf aan een team van 40 professionals. Piet Hein, opgeleid tot economisch geograaf en in het bezit van een Master of Real Estate, begon zijn vastgoedcarrière 20 jaar geleden als Ontwikkelingsmanager bij Synchroon.

Richard Dallinga, CEO GREEN: “De rol van vastgoed in de samenleving is enorm aan het veranderen. Er is een grote behoefte aan slimme, nieuwe woon-, winkel-, werk- en verblijfsconcepten die op de best mogelijke manier inspelen op de huisvestingsbehoeften van vandaag en morgen. Plekken waar je graag woont, werkt en verblijft en waar ook aandacht is voor bijvoorbeeld duurzaamheid, zorg, technologie en mobiliteit. Wij zijn heel blij hier samen met Piet Hein invulling aan te kunnen geven. Hij heeft de juiste kennis en ervaring om huidige en toekomstige huisvestingsbehoeften te vertalen naar duurzame, comfortabele en plezierige multifunctionele plekken.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?