JLL breidt Industrial & Logistics team verder uit met drie nieuwe betrekkingen

0

Per heden versterkt Nick van den Engel het Agency Industrial & Logistics team van JLL in Eindhoven. Nick zal zich als adviseur bezighouden met het begeleiden van logistieke vastgoedtransacties in Zuid-Nederland. Nick was hiervoor werkzaam bij Colliers in Eindhoven.

Jordy Verhoeven, Head of Agency Industrial & Logistics bij JLL Nederland: “De logistieke markt is volop in beweging. Met de komst van Nick zetten we onze leidende positie als adviseur van logistiek vastgoed verder kracht bij. Deze ontwikkeling sluit volledig aan op onze ambitie om verdere groei in de sector te realiseren.”

Sander Kriek maakt per vandaag de overstap naar het Capital Markets Industrial & Logistics team. Sander startte zijn JLL carrière in 2019 bij het Agency Industrial & Logistics team en heeft sindsdien brede kennis en ervaring opgedaan in de logistieke vastgoedmarkt. In zijn nieuwe rol zal Sander zich actief bezighouden met Industrial & Logistics vastgoedbeleggingen in heel Nederland.

Tot slot voegt ook Luuk Zwinkels zich toe aan het Capital Markets Industrial & Logistics team. Luuk focust zich in zijn nieuwe rol bij JLL op Industrial & Logistics beleggingstransacties. Luuk heeft eerder ervaring opgedaan bij Cushman & Wakefield in Eindhoven, waar hij werkzaam was als taxateur.

Thijs van de Meulengraaf, Head of Capital Markets Industrial & Logistics bij JLL Nederland: “De vraag naar Industrial & Logistics vastgoedbeleggingen zet alsmaar door en daar zal voorlopig geen verandering in komen. Met de komst van Sander en Luuk versterken wij onze positie als marktleider voor Industrial & Logistics vastgoedbeleggingen, welke in lijn is met de internationale groei van deze sector.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?