Bouldermuur huurt 3.300 m² bedrijfsruimte in Amsterdam

0

AFIMA-Amsterdamse Financierings Maatschappij B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met Bouldermuur B.V. aan de Willem de Zwijgerlaan 334-338 in Amsterdam, beter bekend als bedrijfsgebouw Tetterode. De huurovereenkomst omvat 3.300 m² bedrijfsruimte.

Huurder Bouldermuur is een exploitant van boulder- en klimmuren en zal de nieuwe bedrijfshal omtoveren tot boulderhal.

Bas Sijbom, Senior Consultant Leasing bij Savills in Nederland, licht toe: “De combinatie van de industriële creatieve uitstraling en de hoogten van minimaal 4,7 meter tot circa 7,5 meter in de nok, maken dit bij uitstek een geschikte locatie voor de nieuwe huurder. Onze vroegtijdige betrokkenheid bij het verhuurproces heeft ervoor gezorgd dat we binnen 3 maanden een geschikte partij hebben kunnen vinden voor deze unieke ruimte.”

Het Tetterode-complex is door de eigenaar duurzaam gerenoveerd, zonder de industriële karakteristieken verloren te laten gaan. In het complex zijn recent ook de Gamma, Fit For Free en Diks verwelkomd waardoor de locatie de komende jaren weer een belangrijke functie zal bieden voor de stad.

AFIMA werd geadviseerd door Savills. Bouldermuur werd geadviseerd door Spring Real Estate.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?