ABB Bouwgroep verhuist naar het Stationspark 1000 te Sliedrecht

0

ABB Bouwgroep heeft eind 2020 het kantoorpand van circa 6.700 m² b.v.o. in combinatie met 190 parkeerplaatsen aan het Stationspark 1000 te Sliedrecht aangekocht van TREE Eclipse B.V.

De ontwikkelende bouwer die al sinds 1967 gehuisvest is aan de Molendijk 160 in Sliedrecht, ziet dat door de aanhoudende groei van haar familiebedrijf het huidige kantoor al geruime tijd onvoldoende ruimte biedt om al haar medewerkers van goede werkplekken te voorzien.

ABB heeft de ambitie om eind dit jaar of begin volgend jaar te verhuizen naar de nieuwe locatie. Alvorens ABB het gebouw betrekt, zal ABB het complex grondig upgraden en verduurzamen. De materieeldienst van de bouwer blijft voorlopig aan de Molendijk in Sliedrecht.

Veel mensen zullen het witte kantoor gelegen aan het Stationspark 1000, langs de A15, herkennen als een uniek en opvallend pand. Unit4 maakt nu nog maar gedeeltelijk gebruik van dit pand, ABB zal voorlopig de leegstaande verdiepingen van het complex in gebruik gaan nemen.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad bij deze transactie op namens verkoper TREE Eclipse B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?