Slokker Bouwgroep B.V. huurt kantoorruimte in gebouw Noords

0

1530 Real Estate heeft Vista Norte B.V. begeleid bij de verhuur van kantoorruimte in gebouw Noords, een recent gebouwd energieneutrale kantorencomplex gelegen op de hoek van de tt. Vasumweg en de Internetstraat in Amsterdam Noord. De nieuwe huurder is Slokker Bouwgroep B.V. Het bedrijf zal 787 m² gaan huren met daarbij ook 20 parkeerplaatsen.

Over gebouw Noords
Gebouw Noords bevindt zich op het Cornelis Douwesterrein (naast het NDSM-terrein) en is uniek gelegen aan het water met uitzicht over het IJ. Het gebied heeft een aantrekkingskracht op jonge en creatieve bedrijven en wordt getransformeerd van een traditioneel bedrijventerrein/industriegebied naar een multifunctionele locatie met o.a. hotels, wonen, creatieve gebruikers en diverse andere ondersteunende faciliteiten. In de Amsterdam Noord zijn bedrijven gehuisvest zoals MTV en HEMA.

Het totale beschikbare metrage is nu nog 755 m² vvo kantoorruimte met een “creatieve look & feel” op de 2e verdieping.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?