Drecht Capital B.V. koopt beleggingsobject aan het Erasmusplein 2-28 te Papendrecht

0

Drecht Capital B.V. is eigenaar geworden van het pand aan het Erasmusplein 2-28 te Papendrecht. Het pand is grotendeels verhuurd en omvat op de begane grond ca. 683 m² kantoorruimte en ca. 271 m² commerciële / winkelruimte bestaande uit twee winkelunits. Op de verdieping zijn 7 maisonnettewoningen gesitueerd ter grootte van ca. 83 m² per woning. Het complex is gelegen in een woonwijk nabij het centrum van Papendrecht.

Drecht Capital BV is een onderneming die zich richt op de aankoop, ontwikkeling en exploitatie van (residentieel)vastgoed in de Drechtsteden. Anne Wim van der Heiden van Drecht Capital BV geeft aan verheugd te zijn met de aankoop van het object.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting vertegenwoordigde verkoper de Gemeente Papendrecht bij het tot stand komen van deze transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?