La Française koopt eerste kantoorgebouw in Den Haag

0

La Française Real Estate Managers heeft een kantoorgebouw in Den Haag aangekocht van een institutionele belegger. Het pand bevat in totaal 9.324 m² en 107 parkeerplaatsen en is gelegen aan de Anna van Saksenlaan 69 & 71 in het Beatrixkwartier. In 2003 is de bouw voltooid en sindsdien wordt het pand verhuurd aan de Nederlandse Financierings-maatschappij voor Ontwikkelingslanden (FMO).

Savills heeft La Française zowel commercieel als technisch geadviseerd gedurende het proces en zij zijn tevens aangesteld als property manager van het gebouw. CBRE stond de koper bij.

Het duurzame karakter van het kantoorgebouw, dat beschikt over een energielabel A, een ruime fietsenstalling, elektrische oplaadpunten en een bijenkorf op het dak, past goed binnen de beleggingsstrategie, die financiële criteria en ESG-criteria combineert.

Jordy Diepeveen, Head of Acquisitions bij Savills in Nederland, licht toe: “Het kantoorgebouw is gelegen in het Beatrixkwartier en is zowel goed bereikbaar per auto als met het openbaar vervoer. De omgeving transformeert naar een bruisende omgeving waar wonen en werken wordt gecombineerd, dit komt mede door de toevoeging van hoogstaande woningen. Hier gaat het kantoorgebouw in de toekomst uiteraard ook vruchten van plukken. Dit, samen met de langjarige huurovereenkomst met een uitstekende huurder, maakt het een zeer aantrekkelijke investeringsmogelijkheid.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?