Jeanet van Antwerpen per 1 mei nieuwe directeur regio Noord-Oost en Midden bij BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling

0

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling kondigt aan dat Jeanet van Antwerpen (53) per 1 mei aanstaande zal aantreden als directeur van regiokantoor Noord-Oost en Midden van BPD. De afgelopen zes jaar is ze CEO van gebiedsontwikkelaar Schiphol Area Development Company (SADC) en ze heeft daarvoor 17 jaar bij Inbo gewerkt, onder meer als partner en als bestuurder. In haar nieuwe rol bij BPD zal ze als voorzitter en samen met regiodirecteur Frans Holleman de verantwoordelijkheid dragen voor alle BPD activiteiten in die regio. Regiodirecteur Niels Bossink zal gezien de sterke groei van BPD toetreden tot de directie op het hoofdkantoor in Amsterdam.

Walter de Boer, CEO, over de benoeming: ‘Ik kijk er naar uit dat Jeanet ons team binnenkort komt versterken. Haar jarenlange ervaring met en kennis van ruimtelijke ontwikkeling is van groot belang nu de complexiteit van gebiedsontwikkeling en de roep naar grootschalige woningbouwlocaties alleen maar toeneemt. Ik ben ervan overtuigd dat ze samen met Frans Holleman het succes van de gebiedsontwikkelingen in de regio verder zal uitbouwen.’

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?