SPAR opent winkel in de Monarch in Den Haag

0

Het appartementencomplex met commerciële plint “De Monarch” bevindt zich aan de Prinses Beatrixlaan in het Beatrixkwartier. Aan de overkant van de straat bevindt zich het WTC; het internationale zakencentrum van Den Haag. De Monarch is te vinden nabij het station van de Randstadrail en bestaat uit 248 moderne appartementen verdeeld over twee torens van 72 meter hoog.

De winkel-/horecaruimte heeft een oppervlakte van circa 254 m² b.v.o. op de begane grond en circa 153 m² b.v.o. entresol.

In de SPAR-winkel zal een shop-in-shop module van The Tosti Club worden geëxploiteerd. Dit concept sluit goed aan op de mix van doelgroepen in dit gebied, midden in het drukke internationale zakencentrum van Den Haag waar wonen en werken nauw samen gaan.

Adhoc horecamakelaars heeft namens verhuurder Syntrus Achmea bemiddeld bij deze transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?