Hoogwaardig beleggingsobject in centrum Maastricht verwisselt van eigenaar

0

Op de valreep van 2020 heeft Boek & Offermans Makelaars de verkoop tot stand gebracht van het karakteristieke beleggingspand gelegen aan Maastrichter Smedenstraat 11-13 en Op de Thermen 11B11C-11D in Maastricht.

Het pand voorziet in een winkelruimte op de begane grond en 3 riante appartementen op de bovengelegen verdiepingen. De appartementen zijn in 2016 met veel oog voor detail gerealiseerd en hebben een eigen entree aan de achterzijde, bereikbaar via het pleintje Op de Thermen.

De winkelruimte op de begane grond is langjarig verhuurd aan de Maastrichtse modeontwerpster Monique Brouns en de bovengelegen appartementen zijn eveneens allemaal verhuurd.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verkopende partij. De kopende partij werd begeleid door Border Estate.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?