Hanzevast koopt negen appartementen van particuliere belegger

0

Ten behoeve van haar vastgoedfonds WONED NV heeft Hanzevast negen appartementen aangekocht in de binnenstad van Assen.

Het betreffen ruime en luxe driekamerappartementen met een woonoppervlak van 108,8 vierkante meter. Alle woningen beschikken over een compleet ingerichte keuken, een badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en tweede wc. Alhoewel de appartementen op loopafstand van zowel het station als het stadscentrum liggen, beschikken ze allen over een individuele parkeerplaats op een afsluitbaar dek.

De appartementen zijn gebouwd in 2007. De bouwkwaliteit is dusdanig dat het reeds beschikt over een energielabel A. De aankoop is volledig met eigen middelen gefinancierd. De huurinkomsten bedragen ca. € 8,- per vierkante meter per maand en dragen vanaf 1 januari jongstleden bij aan het rendement van WONED.

Hanzevast is een aanbieder van beleggingsfondsen in vastgoed en scheepvaart. Sinds haar oprichting in 1995 heeft Hanzevast aankoop én beheer verzorgd voor €3,4 miljard aan vastgoedfondsen en is in 31 Scheepsfondsen ca. €600 miljoen geïnvesteerd. Hanzevast is als beheerder van beleggingsinstellingen opgenomen in het register van de AFM.

Hanzevast biedt haar meest particuliere investeerders toegang tot de beleggingsmarkt voor vastgoed en schepen.

Gedegen marktkennis, conservatieve financiering, intensief beheer en consequente kostencontrole zijn de basis voor goed rendement. Ons beleid is voortdurend gericht op het genereren van meerwaarde voor onze beleggers, huurders en charteraars. Dit is terug te vinden in de kernwaarden duurzaamheid, integriteit, klanttevredenheid, transparantie en gemotiveerde medewerkers.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?