Yolanda Winkelhorst vertrekt bij IJsseldal Wonen

0

Per 1 februari 2021 neemt Yolanda Winkelhorst na 8 jaar afscheid van IJsseldal Wonen. Zij blijft in de corporatiesector en treedt met ingang van die datum in dienst als directeur-bestuurder bij Ons Huis in Enschede.

“Als Raad van Commissarissen vinden we het jammer dat Yolanda IJsseldal Wonen verlaat”, aldus voorzitter Bea Annot. “Maar we begrijpen ook dat deze stap bij haar past. Het is een mooie nieuwe uitdaging in een dynamische stad in het oosten van het land. Wij feliciteren Ons Huis van harte met haar benoeming.” Onder leiding van Yolanda boekte IJsseldal Wonen mooie resultaten. “IJsseldal Wonen heeft zich ontwikkeld tot een wendbare en professionele organisatie, die dicht bij haar huurders staat. Het denken in kansen en mogelijkheden is breed in de organisatie verankerd. Dat zien we terug in het toepassen van nieuwe concepten als Blokje Om, het opstapprotocol voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben en een corona-proof verhuurproces.”

Yolanda kijkt met plezier terug op haar tijd bij IJsseldal Wonen. “Ik zal mijn collega’s en samenwerkingspartners missen. We hebben de afgelopen jaren onze schouders onder de opgave gezet, wat heeft geleid tot een betaalbare en energiezuinige woningvoorraad, goede dienstverlening en wijken waar het prettig wonen is. Onze slogan is: “Goed voor elkaar”. Dat hebben we en dat zijn we. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit ook zonder mijn aanwezigheid wordt voortgezet.”

Bea Annot geeft aan dat de Raad van Commissarissen binnenkort in gesprek gaat met IJsseldal Wonen en belanghouders over de opvolging. “Op die manier kunnen we de juiste afwegingen maken ten aanzien van het profiel van opvolging. Harry Dreeyers, de huidige manager Bedrijfsvoering, zal tussen 1 februari en de benoeming van de opvolger de rol van bestuurder waarnemen.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?