Wimjan van de Wiel versterkt international team van Capital Value

0

Het team van Capital Value breidt verder uit. Per 1 februari is Wimjan van de Wiel in dienst getreden als vastgoedadviseur. Hij zal ondersteuning verlenen bij het adviseren van internationale beleggers over de aan- en verkoop van bestaande portefeuilles en nieuwbouwontwikkelingen. Wimjan werkte de afgelopen jaren als investment analist bij Round Hill Capital.

Internationale beleggers zijn de afgelopen jaren een steeds belangrijkere rol gaan spelen op de Nederlandse woningbeleggingsmarkt. In 2020 kwam het transactievolume van internationale beleggers in Nederlandse huurwoningen uit op 3,7 miljard euro, een aandeel van 32% in het totale transactievolume.

Marijn Snijders, directeur Capital Value: “We zien het aantal transacties met internationale beleggers nog steeds verder toenemen. Internationale beleggers tonen ook steeds meer interesse in nieuwbouw. Uit ons recente onderzoek blijkt dat 22% van het internationale kapitaal in 2020 ging naar nieuwbouwwoningen. Daarmee waren zij verantwoordelijk voor de aanbouw van 3.600 nieuwe woningen. Ook de komende jaren zullen internationale beleggers een belangrijke speler bij het toevoegen van nieuwe huurwoningen aan de woningvoorraad. Wimjan kan met zijn internationale ervaring een waardevolle bijdrage leveren aan de verdere uitbreiding van onze dienstverlening voor de internationale markt.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?