Soliton Systems Europe tekent huuroverkomst in Eurocenter II in Amsterdam

0

Savills heeft Soliton Systems Europe geadviseerd bij de aanhuur van circa 207 m2 kantoorruimte in kantoorcomplex Eurocenter II (EC2). Het gebouw is gevestigd aan de Barbara Strozzilaan 364 in Amsterdam. De hoogwaardige kantoorruimte is gelegen op de vierde verdieping, en het contract zal per 1 februari overgedragen worden aan Soliton Systems Europe.

Soliton Systems is een toonaangevend beursgenoteerd (JASDAQ) informatietechnologiebedrijf met Japanse roots dat marktaandeel aan het veroveren is in Europa. Zij richten zich hoofdzakelijk op IT-beveilingssoftware oplossingen en videostreaming.

Soliton Systems Europe verruilt hun huidige flexibele kantoor in Tribes Amsterdam Zuiderhof voor hun eerste conventionele kantoor in Amsterdam. Soliton Systems Europe kiest voor Eurocenter II vanwege de hoge kwaliteit van het kantorencomplex, het ruime aantal voorzieningen en de strategische ligging naast station RAI, bij de entree van de Zuidas. Het is een prettige omgeving waar wonen en werken samenkomen. Daarnaast zijn er diverse horecagelegenheden en verschillende winkelgebieden op steenworp afstand.

Caroline van Duren, consultant Tenant Representation bij Savills in Nederland, licht toe: “De strategische ligging alsmede de hoge kwaliteit van het complex, het energielabel A en de inrichting van de betreffende turnkey kantoorruimte sluiten naadloos aan bij de wensen en behoeften van Soliton Systems.”

“De afgelopen periode zien we het aandeel kantoorruimtes wat in onderverhuur wordt aangeboden oplopen als gevolg van Covid-19. Deze transactie is wederom een bevestiging van deze trend, en bood een mooie kans voor ons om kantoorruimte aan te huren voor Soliton Systems op de Zuidas, waar beschikbare ruimte zeer schaars is.”

De verhurende partij werd bijgestaan door TREC.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?