Eurobox Self Storage realiseert circa 9.500 m² opslagruimte in Gouda

0

Eurobox Self Storage heeft op 3 juni 2020 het gebouw aan de Groningenweg 10 te Gouda aangekocht van Van Munster Holding B.V. (groothandel in sanitaire artikelen) voor een nieuwe Self Storage vestiging.

Na het verkrijgen van de Omgevingsvergunning is er direct begonnen met de sloopwerkzaamheden en aansluitend zal de bouw van de nieuwe vestiging gerealiseerd worden. Het gebouw wordt in het derde kwartaal van 2021 opgeleverd, ligt op een afgesloten buitenterrein en zal beschikken over een hoge standaard van technische specificaties zoals de beste beveiligingsapparatuur, brandmeldinstallatie, inbraakalarmeringssysteem, individuele box-beveiliging, persoonlijke toegangscode en 24 uur per dag camerabewaking. Daarnaast wordt de Storage verwarmd en geventileerd.

Het gebouw omvat opslagruimten van in totaal circa 9.500 m² en op het buitenterrein worden circa 30 parkeerplaatsen aangelegd.

De nieuwe vestiging in Gouda is strategisch aan de hoofdontsluitingsweg gelegen op het bedrijventerrein Goudse Poort en is eenvoudig en snel te bereiken voor iedereen uit Gouda en omstreken.

Eurobox Self Storage Gouda zal de 7e vestiging van Eurobox in Nederland worden en zij heeft andere vestigingen in Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Bergen op Zoom, Rotterdam en Noordwijk. Er zitten tevens nog 3 vestigingen in de pijplijn. Daarbij wil Eurobox verder groeien en is altijd op zoek naar nieuwe mogelijke locaties.

Abram Makelaardij adviseerde koper Eurobox Self Storage Finance II B.V. bij de totstandkoming van deze transactie met Westerhuis Notarissen als notaris.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?