Abram Makelaardij neemt Viavesta over

0

Viavesta wordt een zusterbedrijf van Abram Makelaardij en Abram Vastgoedbeheer. Hiermee verzekert Abram als bedrijfsmakelaardij zich van een uitstekende positie in de woningmakelaardij.

Hermy van der Waal heeft haar aandelen in Viavesta Makelaars & Adviseurs verkocht aan de broers Kees en Maarten van Welie van Abram Makelaardij. Viavesta bestaat al ruim twintig jaar en onder leiding van Hermy is Viavesta één van de meest toonaangevende makelaarskantoren geworden in de regio Gouda op het gebied van wonen. Gezien de vele concurrenten betreft dit een prestatie van formaat. Door excellent te makelen en uitstekende service te verlenen, hebben Hermy en haar team van Viavesta een begrip in de regio gemaakt. Voor Kees en Maarten een mooie uitdaging om voort te zetten.

Vooralsnog zal er onder het motto “Never change a winning team” voor het personeel en de klanten van beide kantoren weinig veranderen. Met een gezamenlijke backoffice zal meer efficiency bereikt worden en twee nieuwe makelaars komen het team van Viavesta verder versterken. De beide merknamen blijven bestaan.

De reden voor Kees en Maarten (en op de achtergrond Bram) om op de woningmarkt actief te worden, is een strategische. Gouda ontwikkelt zich steeds meer als woonstad in plaats van werkstad. Komende jaren zullen veel kantoren, winkelpanden en andere bedrijfslocaties getransformeerd worden naar woningen. De bedrijfsonroerend goed markt is bij uitstek het werkterrein van Abram, die nu met Viavesta het hele proces van ontwikkeling tot verkoop van woningen voor haar rekening kan nemen. Hermy van der Waal blijft hier een actieve bijdrage aan leveren.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?