Vitens verhuist naar kantoorgebouw Rijnpoort in Arnhem

0

Vitens gaat medio 2021 circa 4.300 m² kantoorruimte betrekken in kantoorgebouw Rijnpoort aan de Groningensingel 1 in Arnhem. Verhuurder is Fazantenhof Kantoren B.V., een vennootschap van Rijsterborgh Vastgoed B.V.

Vitens is het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland en staat voor een duurzaam drinkwatersysteem. Vitens levert betrouwbaar drinkwater aan 5,6 miljoen mensen en bedrijven in Friesland, Gelderland, Overijssel, Utrecht, Flevoland en de gemeenten Hilversum, Meppel, Westerveld en Wijdemeren. Door deze transactie verlaat Vitens de huidige locatie op Businesspark IJsseloord 2 in Arnhem.

Kantoorgebouw Rijnpoort meet ruim 25.000 m2 en is gelegen in Arnhem-Zuid direct naast de N325 en tegenover winkelcentrum Kronenburg. Het complex is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Kantoorgebouw Rijnpoort kenmerkt zich door de grote verdiepingsvloeren van circa 2.700 m². Dit – samen met de uitgebreide voorzieningen in én om het gebouw – zijn belangrijke redenen voor Vitens om voor dit kantoorgebouw te kiezen.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Vitens bij de totstandkoming van deze transactie en is verantwoordelijk voor het projectmanagement. Witstaart verzorgt het interieurontwerp. BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, in collegiale samenwerking met Valkering en Co. adviseerden verhuurder Fazantenhof Kantoren B.V.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?