Tijdelijk wonen in een aparthotel van Yays

0

Yays betreedt de particuliere verhuurmarkt. Volledig ingerichte appartementen worden aangeboden voor termijnen tot zes maanden via Funda.

Per 2021 heeft Yays een nieuw concept, Yays Resident, uitgerold om te kunnen voorzien in de grote vraag naar tijdelijke woonruimte in de steden Amsterdam en Parijs. Yays Resident biedt woningzoekenden in Amsterdam en Parijs de mogelijkheid om tegen een zeer scherp tarief tijdelijk te wonen in een van de Yays Aparthotels.

Inbegrepen in de huurprijs zijn gas, water en licht, maar ook services zoals een maandelijkse schoonmaak én 24/7 ondersteuning van een lokale Yays Conciërge. Voor slechts € 1.299,- per maand kan een comfortabel verblijf in een volledig gemeubileerde studio worden geboekt. Naast studio’s zijn er ook 1-slaapkamer appartementen beschikbaar voor € 1.499,- per maand, en 2-slaapkamer appartementen (voor gezinnen) zijn beschikbaar tegen een huurprijs van € 2.399,- per maand.

Voor deze campagne heeft Yays de handen ineengeslagen met Compass Housing, die zich tot een jaar geleden vooral richtte op de huisvesting van expats. Door de plaatsing van advertenties op het platform Funda en het betreden van de particuliere verhuurmarkt, is dit een bijzondere stap.

Peter Heule, CEO van Yays, licht toe: “De huidige economische situatie vergt veel van ondernemers in de hotellerie, maar biedt ook kansen. Iedereen kijkt ernaar uit om op korte termijn weer te kunnen reizen en nieuwe plekken te ontdekken maar nu zorgt de situatie er ook voor dat Yays op meerdere vlakken creatief moet zijn. Het Yays Resident concept biedt de mogelijkheid om tijdelijk in onze unieke appartementen te wonen die volledig gemeubileerd zijn en waar je je snel onderdeel van de buurt kunt voelen. Via Funda willen wij ons bereik vergroten en de juiste doelgroep aanspreken. We kijken ernaar uit om de tijdelijke bewoners van Yays te verwelkomen.”

Yays Aparthotels heeft de afgelopen jaren naam gemaakt in de hotellerie en specifiek in de serviced apartment branche. Yays staat erom bekend dat zij bezoekers van verschillende steden in Europa zicht écht even thuis laten voelen in de buurt van een nieuwe stad. Met de Yays Neighbourhood Guide in hun zak en de persoonlijke service van de Yays Conciërge ontdekken families en zakelijke reizigers de meest authentieke buurten van Amsterdam, Parijs, Barcelona, Den Haag en Antwerpen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?