Dream Advisors koopt logistiek complex gelegen aan de Handelsweg te Ridderkerk

0

Verkoper en tevens de gebruiker heeft het logistiek complex van circa 7.400 m² gelegen op eigen grond aan de Handelsweg te Ridderkerk verkocht middels een sale and lease back constructie.

De locatie aan de Handelsweg blijft het hoofdkantoor van de in 2000 opgerichte (inter) nationale im- en export organisatie van groenten en fruit. De huurovereenkomst tussen de nieuwe eigenaar en huurder is gebaseerd op een zuivere triple net huurovereenkomst.

Dream Advisors is een dochteronderneming van de in Toronto beursgenoteerde Dream Industrial REIT, die momenteel een portefeuille van € 2,1 miljard bezit van meer dan 200 logistieke en industriële assets verspreid over Canada, de Verenigde Staten en Europa.

De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde Dream Advisors gedurende het gehele aankoopproces. De verkoper werd geadviseerd door Savills Logistics & Industrial.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?