ODB huurt 220 m² kantoorruimte in Amsterdam

0

Spring Real Estate heeft een particuliere belegger geadviseerd bij de verhuur van 220 m² kantoorruimte in Amsterdam. De kantoorruimte is gelegen aan de Achtergracht 15 in het centrum van Amsterdam. De nieuwe huurder ODB – Brand Communication Agency gaat de begane grond huren vanaf 1 februari 2021.

ODB is dé agency voor merken om de nieuwe generatie te bereiken doormiddel van digitale marketing experiences, waarbij merk en doelgroep in sync zijn. Ze geloven dat connectie tot stand komt met empathie en dat succes begint bij elkaar écht leren te begrijpen.

Vanwege de ambitie om hun next-gen content in-house te produceren, gaan zij zich vestigen op de Achtergracht 15 in Amsterdam.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?