Karin Verdooren nieuwe bestuurder Woonstichting De Key

0

Karin Verdooren start 1 april 2021 als nieuwe bestuurder van Woonstichting De Key. Karin Verdooren volgt dan Leon Bobbe op, die op 1 april met pensioen gaat.

Verdooren werkte de afgelopen acht jaar als directeur-bestuurder van GroenWest, een woningcorporatie met circa 12.000 woningen in het Groene Hart en Utrecht. Daarvoor werkte zij vijf jaar lang als vestigingsdirecteur van Mitros Utrecht. Hier gaf zij leiding aan de herstructurering en wijkaanpak van vier ‘krachtwijken’.

Hans Amman, voorzitter van de Raad van Commissarissen; ‘Als RvC zijn we verheugd met de komst van Karin Verdooren als bestuurder van De Key. Met de komst van Karin krijgt De Key een zeer ervaren bestuurder, die haar sporen in de corporatie wereld heeft verdiend. Het type bestuurder dat De Key als grote woningstichting in de stad Amsterdam verdient.’

Bekend terrein
Amsterdam is bekend terrein voor de nieuwe bestuurder, want haar loopbaan begon ze in de jaren 90 in de Amsterdamse stadsvernieuwing. Karin Verdooren heeft weer veel zin in grootstedelijke vraagstukken en de dynamiek van de stad. ‘De Key is een vernieuwende corporatie die inzet op woonstarters in Amsterdam. Ik ben trots om hieraan verder te mogen bouwen met oog voor verbinding met alle huurders en stakeholders. Ik zie uit naar de samenwerking en verheug me erop om te beginnen’, aldus Verdooren.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?