Cromwell en York Capital Management voltooien verkoop CNDP portfolio

0

Vastgoedinvesteerder en -manager, Cromwell Property Group (Cromwell) en York Capital Management (York) hebben het laatste gebouw uitde Cromwell Netherlands Diversified Partnership (CNDP) portefeuille verkocht. Het 26.000 m² grootte Woonboulevard Westpoort is verkocht aan Lenferink Groep Zwolle.

Vastgoedinvesteerder en -manager, Cromwell Property Group (Cromwell) en York Capital Management (York) hebben het laatste gebouw uitde Cromwell Netherlands Diversified Partnership (CNDP) portefeuille verkocht. Het 26.000 m² grootte Woonboulevard Westpoort is verkocht aan Lenferink Groep Zwolle.

CNDP werd in 2014 gelanceerd met als doel een gediversifieerde Nederlandse portefeuille op te bouwen. Het fonds heeft geïnvesteerd in kantoren en out-of-town retail. Alle objecten waarin werd geïnvesteerd waren van een hoge kwaliteit en lagen op goede locaties. De gebouwen zijn zowel als single asset als in portefeuilles aangekocht.

CNDP heeft sinds de lancering voor meer dan €350 miljoen geïnvesteerd, onder andere in Woonboulevard Westpoort en verschillende grote kantoorgebouwen, waaronder ‘The Mark’ in Rotterdam.

Wouter Zwetsloot, Head of Real Estate, Europe bij Cromwell: “De verkoop van Woonboulevard Westpoort markeert de succesvolle afronding van de verkoop van alle gebouwen in de CNDP-portefeuille.”

“CNDP heeft uitstekende rendementen opgeleverd sinds de lancering in 2014. Dit succes is een bewijs van het vermogen van ons lokale investment team om de juiste kansen te vinden en samen met ons asset management team waarde toe te voegen door middel van actieve asset management initiatieven.”

“We kijken ernaar uit om meer van dit soort successen te behalen voor onze investeerders en kapitaalpartners”, besluit hij.

Cromwell werd bij de verkoop van Westpoort geadviseerd door Cushman & Wakefield en Van Doorne. Lenferink Groep Zwolle werd geadviseerd door M2 Capital Real Estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?