John Biljard begonnen bij Heeneman & Partners

0

Vanwege de groei van de portefeuille is John Biljard gestart bij Heeneman & Partners in de functie van Projectmanager. In deze rol zal hij zich met name richten op het commercieel en financieel beheer van de diverse vastgoedfondsen. John heeft ruim 10 jaar ervaring in het vastgoed in diverse functies onder meer bij Ahold, Vinken Vastgoed, NS Stations en Van Sabben commercieel vastgoed.

Over Heeneman & Partners
Heeneman & Partners is opgericht in 2009 en houdt zich bezig met beleggen in vastgoed ten behoeve van voornamelijk particuliere beleggers. Heeneman & Partners belegt in supermarkten, maatschappelijk vastgoed en woningen. Het fondsvermogen bedraagt inmiddels ca. EUR 200 miljoen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?