ALMEC Supplies huurt Bedrijfshal op Indiëterrein in Almelo

0

Sinds december 2020 is ALMEC Supplies de nieuwe huurder van de moderne bedrijfsruimte – met een oppervlakte van circa 975 m² – aan de Laan van Indië in Almelo.

De recent gerealiseerde en goed geïsoleerde bedrijfs-/opslagruimte op het Indiëterrein in Almelo is verhuurd. Het object beschikt over een ruim verhard buitenterrein met voldoende parkeergelegenheid en de mogelijkheid om te laden en te lossen.

Het bedrijfspand ligt op het zogenaamde Indiëterrein dichtbij het centrum van Almelo. In de moderne, nieuw ontwikkelde wijk ligt, aan de rand, een compact en strategisch bedrijventerrein.

Twents familiebedrijf
ALMEC Supplies, opgericht in 1980, is een importeur/groothandel voor retailers, etailers en grote schoonmaak instanties. Het bedrijf is gespecialiseerd in totaalconcepten voor stofzuigeraccessoires, stofzuigerzakken, inktcartridges & multimedia accessoires. Door corona is de vraag naar hun producten sterk gestegen, waardoor zij opzoek waren naar een extra opslagruimte om aan de vraag te voldoen.

Daarop zochten zij contact met bedrijfsmakelaars Barry Seelen en Victor Huiskamp van het Boers & Lem kantoor in Almelo. Zij brachten de wensen en mogelijkheden van het Twentse familiebedrijf in kaart en al snel was de moderne bedrijfsruimte op het Indiëterrein gevonden.

Boers & Lem bedrijfsmakelaar Almelo heeft deze transactie namens de huurder begeleid.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?