OF-US huurt 2.300 m² kantoorruimte in Enschede

0

OF-US (onderdeel van Vereenigde Ideeën Compagnie) heeft een langjarig huurcontract afgesloten met Union Street voor de huur van circa 2.300 m² kantoorruimte met 14 parkeerplaatsen in kantoorgebouw De Wolk aan de Piet Heinstraat 12 in Enschede. Het gebouw ligt aan de rand van het centrum en direct aan het Centraal Station.

OF-US is een nieuwe en unieke hotspot in Enschede voor (startende) ondernemers en professionals. Behalve een verscheidenheid aan flexibele werkplekken en kantoren biedt OF-US een scala aan faciliteiten zoals een groot aantal verschillende vergaderruimtes en spreekkamers, een bemande receptie, catering en een publiek toegankelijke business lounge. Vereenigde Ideeën Compagnie exploiteert meerdere multi tenant concepten in Nederland.

Union Street is een platform dat in 2015 is opgezet en zich richt op de aankoop van hoogwaardige kantoorgebouwen door heel Nederland. Het platform wordt commercieel, financieel en technisch beheerd door Spring Real Estate.

OF-US betrekt vier vloeren van kantoorgebouw De Wolk. De bovenste verdieping is verhuurd aan architectenbureau VDNDP. Door de komst van OF-US is het gehele gebouw verhuurd, maar uiteraard zijn er nog kantoorruimtes via het concept van OF-US beschikbaar.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Vereenigde Ideeën Compagnie bij de totstandkoming van deze transactie. Spring Real Estate adviseerde verhuurder Union Street.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?