Fagron huurt in kantoorgebouw “Trinity” in Rotterdam

0

Fagron heeft 1.394 m² kantoorruimte alsmede 27 parkeerplaatsen langjarig gehuurd in kantoorgebouw “Trinity” gelegen aan de Fascinatio Boulevard 350 op Rotterdam Brainpark III.

Trinity betreft een multi-tenant kantoorgebouw van ruim 19.000 m², eigendom van 1Zone Capital en Flemyn, direct gelegen aan de A16 en op loopafstand van metrostation Kralingse Zoom. Naast de hoogwaardige uitstraling en goede bereikbaarheid kenmerkt het gebouw zich door een ruim aanbod aan services ten behoeve van zijn gebruikers, waaronder centrale vergadervoorzieningen en een bedrijfsrestaurant.

Fagron is een toonaangevende wereldwijde onderneming in farmaceutische bereidingen, waarbij Fagron als doel heeft gepersonaliseerde medicatie beschikbaar te stellen aan ziekenhuizen, apothekers en patiënten wereldwijd. Inmiddels is Fagron actief in 36 landen verdeeld over 5 continenten. Bijna 3000 FTE, inclusief meer dan 250 apothekers, werken dagelijks aan innovatieve oplossingen en concepten, die inspelen op de behoeften van apotheker, voorschrijver en patiënt.

Verhuurder werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?