Belvilla draagt haar huurverplichting in The Cloud in Amsterdam over aan Allgreen Group B.V. (ParkBee)

0

Savills heeft Belvilla geadviseerd bij een indeplaatsstelling van circa 1.264 m² kantoorruimte in The Cloud. Het kantoorgebouw is gevestigd aan de Mr. Treublaan 7 in Amsterdam. Het gaat om kantoorruimte op de 3e verdieping en 20 bijbehorende parkeerplaatsen. Belvilla draagt het contract per 1 februari 2021 over aan ParkBee.

ParkBee kiest voor The Cloud vanwege de hoge kwaliteit van het gebouw en de hoge normen op het gebied van duurzaamheid en comfort (BREEM Very Good en energielabel A+++) in combinatie met het community concept gericht sociale interactie en ontmoeten. The Cloud is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer (Amstelstation). Andere huurders zijn onder andere Amazon, Uber, Ebay en Spaces.

ParkBee is een van de snelstgroeiende techbedrijven van Nederland (13e op de Technology Fast 50) en is gespecialiseerd in innovatieve, op data en technologie gebaseerd mobiliteits- en parkeeroplossingen. ParkBee draagt met zijn digitale car park technologie direct bij aan de ontwikkeling van smart cities door de openbare ruimte slimmer en duurzamer in te richten en te beheren met inzet van informatietechnologie en IoT. Het platform biedt parkeerlocaties rechtstreeks aan bij eindgebruikers door innovatieve front-end-koppelingen met parkeerapps en boekingsplatforms. ParkBee’s missie is reizigers, vastgoedeigenaren en lokale overheden te helpen beter gebruik te maken van stedelijke ruimte zodat steden bereikbaar blijven en openbare ruimte beter wordt benut. Als een van de eerste digitale car park operators, haalt ParkBee auto’s uit het straatbeeld door bestuurders een beter alternatief te bieden.

Spring Real Estate heeft ParkBee geadviseerd gedurende de transactie. Verhuurder van het kantoorgebouw is Mr. T (Investments) B.V. en is tijdens het hele traject begeleidt door Cairn Real Estate, welke tevens verantwoordelijk is voor het Asset Management.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?