Lara treedt in dienst bij Spring Real Estate

0

Spring Real Estate heeft haar organisatie versterkt met de aanstelling van Lara Jenner. Ze treedt in dienst als Assistant Agency Amsterdam. Ze houdt zich dagelijks bezig met taken zoals agendabeheer van het team en de partner, telefonisch contact en dossiervoorbereiding. Daarnaast is ze is het visitekaartje van de afdeling en verantwoordelijk voor het ontvangen van externe afspraken.

Lara heeft na het behalen van haar diploma aan de Middelbare Hotelschool Amsterdam haar studie Hospitality & Management aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden afgerond. Tijdens haar studies heeft zij diverse stages gelopen in Duitsland, Spanje en Zuid-Afrika. Voor het in dienst treden bij Spring Real Estate heeft Lara anderhalf jaar bij Balance Business Events gewerkt als Event Organizer. Hier was zij verantwoordelijk voor het organiseren van zakelijke events in het binnen- en buitenland.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?