Gemeente Rotterdam verkoopt Oleanderstraat 117 aan particuliere belegger

0

De gemeente Rotterdam heeft de Oleanderstraat 117 te Rotterdam verkocht aan een particuliere belegger. Het voormalige schoolgebouw uit 1929 zal door de koper getransformeerd worden naar wonen.

Het gebouw heeft een bruto verhuuroppervlakte van circa 1.800 m² en zal getransformeerd worden naar 15 woningen. De appartementen zijn allemaal voorzien van buitenruime en variëren van 77 m² tot 157 m².

De transformatie van het gebouw zal de wijk ‘’de Bloemhof’’ een flinke boost geven. De verwachte opleverdatum is medio 2022. Het ingediende transformatieplan is tevens zeer positief ontvangen door NPRZ.

NPRZ is het Nationaal Programma Rotterdam Zuid, hier werken het Rijk, de gemeente Rotterdam, corporaties, zorginstellingen, schoolbesturen, bedrijfsleven, politie en Openbaar Ministerie aan een gezonde toekomst voor Rotterdam Zuid. Samen willen deze partners ervoor zorgen dat opleidingsniveau, arbeidsparticipatie en woonkwaliteit in 20 jaar stijgen naar het gemiddelde van de vier grote steden in Nederland. Voor meer informatie: www.nprz.nl

De gemeente Rotterdam werd bij de verkoop begeleidt door BRiQ real estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?