CompaNanny huurt monumentaal kantoorgebouw Burgemeester van Karnebeeklaan 15 in Den Haag

0

Het kantoorpand aan de Burgemeester van Karnebeeklaan 15 in Den Haag wordt door CompaNanny getransformeerd tot kinderdagverblijf. Verhuurder “VanStolk Vastgoed Beheer B.V.” werd bij het verhuurproces bijgestaan door Wouter Kooijman van WMK Vastgoed BV.

Bijzonder vastgoed
Het uit 1880 daterende monumentale pand is gelegen in de Haagsche Archipelbuurt, vlak naast het Vredespaleis en heeft oppervlak van ca. 656 m², een ruime tuin en 4 bijbehorende parkeerplaatsen. Vanwege de maatschappelijke bestemming heeft CompaNanny een vergunning kunnen krijgen om, met behoud van alle monumentale details, het pand te transformeren naar een licht en ruim kinderdagverblijf.

CompaNanny
CompaNanny is in 2003 opgericht met als missie een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie kinderen. Inmiddels biedt CompaNanny Kinderdagverblijf, Buitenschoolse opvang en Peuterspeelzaal aan op meer dan 35 vestigingen in Nederland. De vestiging aan de Burgemeester van Karnebeeklaan 15 wordt de vijfde CompaNanny locatie in Den Haag. De verbouwing van het pand is reeds gestart. In maart wordt het kinderdagverblijf dat plek biedt aan 74 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar geopend onder de naam CompaNanny Archipel.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?