AS Watson verlengt huur op vier A-locaties

0

AS Watson heeft haar huurovereenkomst met verhuurder DELA vastgoed op vier A-locaties langjarig verlengd. Het gaat om een Kruidvat in Hoofddorp en Zutphen en een ICI Paris XL in Venlo en Leeuwarden. In totaal omvat de overeenkomst ruim 1.800 m² winkelruimte.

Optimalisatie
Beide partijen optimaliseren hiermee hun portefeuille. DELA behoudt een tophuurder en AS Watson behoudt goede winkellocaties. Als onderdeel van de overeenkomst zal de Kruidvat in Zutphen worden vernieuwd. CBRE adviseerde verhuurder DELA vastgoed en is daarnaast bezig met een breder verkoopprogramma – in aanloop daarvan werden deze overeenkomsten met AS Watson gesloten.

Gareth Tsang, Associate Director Retail bij CBRE: “In de huidige winkelmarkt is dit een zeer positief signaal. AS Watson blijft in deze uitdagende tijden vertrouwen hebben in de belangrijkste hoofdwinkelstraten en laat dat zien door zich opnieuw langjarig te binden aan deze A-locaties.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?