Tandartspraktijk opent deuren aan Kuperserf in Nijverdal

0

De moderne winkelruimte aan Kuperserf 5-7 in de Kruidenwijk in Nijverdal is aangekocht door Marc Kollenhof. Hij neemt de tandartspraktijk over van Nico van Houten uit Hellendoorn en verhuist met de praktijk naar Nijverdal.

Na een eigen praktijk in Enschede ging Marc Kollenhof aan de slag in Wierden en Almelo. Daar heeft hij zich gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen en paste hij nieuwe, moderne behandeltechnieken toe. Onlangs besloot hij toch weer een eigen praktijk te beginnen.

Verhuizing naar Nijverdal
Begin dit jaar verhuist Marc Kollenhof de tandartspraktijk naar een compleet vernieuwde praktijkruimte van circa 250 m² aan het winkelplein Kuperserf in Nijverdal.

Hoogwaardige tandartszorg
Kollenhof wil de patiënten in de Kruidenwijk hoogwaardige tandartszorg bieden. Daarnaast zal hij samen met zijn team een zo duurzaam mogelijke werkwijze hanteren en daardoor een zo klein mogelijke ecologische voetprint achterlaten.

Boers & Lem bedrijfsmakelaar Almelo heeft deze transactie, in collegiale samenwerking met Baltes Makelaars, namens de koper begeleid.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?