Pratica Dagcentrum huurt 560 m² kantoorruimte in Utrecht

0

Spring Real Estate heeft Pratica Dagcentrum geadviseerd bij de aanhuur van 560 m² kantoorruimte in Utrecht. Het kantoorgebouw is gelegen aan de Pallas Athenedreef 25 in de wijk Overvecht. Pratica Dagcentrum vestigt zicht per januari 2021 op de begane grond en beschikt over 8 parkeerplekken bij het gehuurde.

Het kantoorpand bevindt zich in een gebied dat zich kenmerkt door de diversiteit aan woningen en groenvoorzieningen met diverse supermarkten en retail voorzieningen. Het kantoorgebouw heeft een goede aansluiting met het openbaar vervoer alsmede eigen vervoer. Een andere huurder binnen het pand is het Leger des Heils.

Pratica Dagcentrum is verhuisd naar deze locatie omdat de oude ruimte te klein was geworden en op een verdieping gelegen was. Daarnaast heeft Pratica Dagcentrum nu vanuit haar eigen ruimte direct toegang tot een eigen afgesloten binnentuin. Pratica Dagcentrum biedt sociaal maatschappelijke diensten aan, met dagbesteding als voornaamste specialisatie. Daarnaast worden er ook workshops, thuiszorg en individuele begeleiding aangeboden.

De eigenaar van het kantoorgebouw is VSDE Vastgoed B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?